Uusi vuosi, uusi minä. Ei vaineskaan. On kuitenkin hyvä hieman miettiä, mitä kaikkea haluaisi puuhastella seuraavan kalenterivuoden aikana.

Kuntopohjan rakentaminen.

Kuten edellisessä postauksessa totesin, on kuntokäyrä kääntynyt laskuun, useammastakin syystä. Tänä vuonna aion panostaa entistä enemmän peruskunnon rakentamiseen ja siihen, että peruspalikat ovat kunnossa. Ohjelmistossa siis sopivissa määrin juoksu- ja fillarilenkkejä sekä monipuolisesti crossfit-jumppia, ei pelkkää maastavetoa.

Hotsittaa: Opetella vihdoin uimaan kunnolla, jotta polskimisestakin saisi yhden pk-vaihtoehdon. Juosta edellisvuotista pidempi ultramatka kuin viime vuonna. Suosituksia hyvistä 60-70-kilometrin lappujuoksuista?

Yksi alatavoite: yläkropan voimatasojen palautus. Tällä hetkellä ei ole toivoakaan saada lisäpainoleukoja.

Uusien juttujen kokeileminen.

Viime vuonna en tainnut oikein kokeilla mitään uutta. Tänä vuonna asia on toivottavasti toisin.

Hotsittaa: BMX-pyöräily. Rogaining.

Toissakesänä Jukolan viestissä. Tällainen suunnistus ei ollut mun juttu, mutta rogaining kiinnostaa.

Enemmän aikaa ulkona.

Minulla on pieniä eräjormataipumuksia, mutta ei mainittavammin eräjormakokemusta. Tämän vuoksi haluaisin viettää enemmän aikaa ulkona, mielellään myös pidempiä aikoja. Kiipeilyäkin pitäisi treenata, etteivät kaikki viime vuonna opetellut taidot pääse unohtumaan.

Hotsittaa: Tehdä kesällä joku luontoseikkailu, jossa ehkä olisi vähän kiipeämistä ja vaeltamista. Lofootit, Alpit, Lappi.

Teristen virkistysmatkalla Espanjassa tetsattiin mm. vuorelle.

Treenikavereiden löytäminen.

Oikeastaan kaikkiin edellä mainittuihin kohtiin liittyen olen asettanut tavoitteeksi saada uusia (treeni)kavereita. Terisporukalla toki puuhataan, mutta koska ruuhkavuodet, perheet ja harrastukset, näkeminen jää lopulta todella vähäiseksi. Esimerkiksi pitkillä Nuuksio-lenkeillä tai eräjormailuseikkailuilla seura olisi poikaa sekä kyytien ja menemisten suunnittelu ja toteuttaminen olisi helpompaa jos ei olisi yksin. Facebookin tapahtumasivuilla seuran huuteleminen ja tuntemattomien häiriköiminen kyytien toivossa tuntuu aina vähän oudolta, ja varmasti tulisi tehtyä enemmän juttuja samanmielisten kanssa. Ja bonuksena tietty myös se, että seurassa saisi muitakin kuvia kuin suttuisia selfieitä!

 

 

RSS
Facebook
Facebook
Instagram