Category: Teräsmeduusat (Page 1 of 18)

Syyskuun kuukausikatsaus

Taas meni yksi kuukausi ohi hujauksessa. Teräsmeduusoissa syyskuu oli täynnä toimintaa. Jos suojeluskikkelit, rapujuhlakankkuset ja kasvimaniat menivät ohi, ei hätää, täältä löydät kuukauden kiinnostavimmat.

Read More

Lue edes tunti

Tänään sunnuntaina vietetään kansainvälistä lukutaitopäivää. Kello 19 kaikkia kehotetaan tarttumaan kirjaan Read Hourina. Terikset ovat varsinaisia lukutoukkia, joten tärkeän päivän kunniaksi hieman asiaa kirjoista.

Read More

Elokuun kuukausikatsaus

Siinä se nyt oli, kesä. Viime kuussa Teriksissä seurattiin unelmia, hämmästeltiin työttömyyttä ja palattiin voimailun pariin.

Read More

Kaljalife – miksi sä et valitsisi sun unelmia?

Hei ihanaa kun löysit tänne! Mitä jos mä sanon sulle, että sä olet etsinyt jotain! Jotain, joka muuttaa sun elämän suunnan?

Sä kaipaat muutosta ja sä tiedät, että sä ansaitset enemmän! Olet tullut oikeaan paikkaan!

Read More

Heinäkuun kuukausikatsaus

Hei hei, heinäkuu. Viime kuussa Teriksissä reissattiin, aloitettiin uusi harrastus ja myös oltiin työn orjia. Ja selvitettiin mitä on trendikäs ashwagandha.

Read More

Kesäkuun kuukausikatsaus

Kesäkuu tuli ja meni. Teräsmeduusoissa pohdiskeltiin muun muassa setien intoa selittää, naisen oikeutta päättää ehkäisystä ja juhannusasioita. Lukijoita kiinnostivat myös ikivihreät kosmetiikka- ja teknologiatestit.

Read More

Helsingin parhaat paikat

Helsingin parhaat paikat

Helsinki-päivän kunniaksi Teräsmeduusat paljastavat Stadin parhaat mestat.

Read More

Toukokuun kuukausikatsaus

Mistä Teriksissä keuhkottiin tässä kuussa? Voiko kaiken saada samaan aikaan? Mikä perkeleen curly girl? Ja miksi emme ole tulokuningattaria vaikka syytä olisi?

Read More

Noin viikon olut: Carillo Bitter Karpalo

Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Noin viikon olut -palstalla on ollut viime aikoina hieman hiljaisempaa. Nyt palaamme rakastetun sarjamme pariin, mutta hieman yllättävällä ja perinteitä huokuvalla juomatuotteella*.

Read More

Suuria ja iloisia uutisia!

Näin kevään korvalla on luonnollinen uudistumisen aika. Siksi myös Teräsmeduusat uudistuu.

Read More

Page 1 of 18

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén