Category: Teräsmeduusat (Page 1 of 10)

Naiset elämänsä heilimöinti-iässä

Eli avoin kirje Pirkko Arstilalle. Katso myös kivat kuvat!

Read More

Noin viikon olut: Naama kuosiin dokaamalla!

Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Tällä kertaa olut on tuttu ja turvallinen Rainbow IPA. Mutta miksi arvioimme sen uudelleen?

Read More

Kauneus for dummies: Treenaajan parhaat ripsivärit

Kauneus for dummies -palstalta löydät maailman yksinkertaisimmat kaunistumisvinkit. 

Mascaraa maralle ja muuhun hikoiluun

Q: ”Mistä löydän hikoilua, jumppaamista tai maratoneja kestävän ripsivärin?”

A: Makuja on tietysti yhtä monia kuin ripsivärin käyttäjiäkin, mutta enemmistö Teräsmeduusoista vannoo ns. kolmekasien eli lämpimässä vedessä peseytyvien ripsivärien nimeen. Esittelemme joukkueen tämänhetkiset suosikit. Ja jos pohdit, miksi yleensä treenatessa pitää käyttää ripsiväriä, niin ei tietysti pakko olekaan. Usein kuitenkin päätyy ehostamaan itseään esimerkiksi töiden takia, eikä ennen treenejä jaksa ryhtyä erikseen meikinpoistoon. Olisi kuitenkin mukava, ettei jumpan jälkeen näytä ihan norjalaisen bläkkisyhtyeen soittajalta.

Lumene Wild Curl

Nina on käyttänyt tätä Lumenen ripsaria vuoden päivät saatuaan kaksi 2016 Roosa nauha -pressitilaisuudesta. Wild Curl ei ehkä välttämättä ole 38-mascara, ehkä on, mutta lähtee kohtuullisen kiltisti lämpimällä vedellä. Jos silmissä on sotamaali, vaatii puhdistus järeämpiä aseita. Työmatkapyöräilyä ripsari kestää kohtuullisesti, ei Sensain veroisesti kuitenkaan. Ihan ookoo tuote.

Estee Lauder Double Wear

Sofia on käynyt läpi suunnilleen kaikki Suomessa myytävät kolmekasit, ja pettynytkin monesti. Suosikki on kuitenkin löytynyt ja se on Estee Lauder Double Wear.

”Ostin tämän ihan sattumalta Viking FSTR:n kioskin kokoisesta Tax Freestä, ja osoittautui kyllä löydöksi. Minulla on enemmän vaatimuksia ripsivärin kuin aviomiehen hankinnassa, joten sen oikean löytäminen on vaikeaa. En pidä esimerkiksi Sensain 38 -ripsarista, koska se kuivuu liian hitaasti.

Ripsivärin pitää tuuheuttaa, pidentää, taivuttaa ja kuivua nopeasti. Sen pitää kestää itkeminen, nauraminen, arki, juhla ja maratonin juokseminen. Se ei saa haista, eikä kirvellä silmissä. Ja sen pitää lähteä HELPOSTI, paloina, ei liejuna. (Poistoaineita en ikinä missään tilanteessa suostu käyttämään!) Double Wear täyttää nämä ehdot ehdottomasti parhaiten. Vähän se rapisee kuumassa treenatessa, ja sateisella maralla se lähti paloina, joten treeninkestävyys saisi olla parempi. Mutta kokonaissuoritus selkeästi paras kaikista kokeilemistani ripsareista, ja poistaminen on todi helppoa ja nopeaa.”

Sensai 38 C 

Ninan klassikkorakkaustuote jo vuodesta 2000 on aito ja alkuperäinen, pienipäisin Sensai eli entinen Kanebo 38. Äitiysloman köyhyys- ja kotirotta-aikoina ei tätä tullut ostettua, mutta nyt kuukausipalkan kunniaksi voisi taas olla aika panostaa. Sensai paranee vanhetessaan: aluksi ripsaria pitää levittää sata kerrosta, että mitään näkyvää tulosta syntyy, mutta vähän kuivahdettuaan tuote on mitä mainioin.

Clinique Lash Power

Edellisten tapaan lämpimässä vedessä peseytyvä ripsiväri on Miian suosikki. ”Lash Power jäi käyttöön, koska toisin kuin aiemmin käyttämäni Sensai, tämä kesti CrossFit-treenin 35 asteen helteessä. Nykyään joudun valitettavasti harvemmin noin lämpimiin olosuhteisiin, mutta tuote jäi käyttöön. Levittyy kivasti pienellä harjalla, pysyy hyvin koko päivän, peseytyy lämpimässä suihkussa siisteinä suikaleina. Ostan lentokentiltä tai tarjouskampanjoista, normaalihintaisena turhan suuri investointi.”

Estee Lauderin Double Wear lämpimissä oloissa juostun puolimaratonin jälkeen.

Cien Waterproof Mascara

Lidl ei petä koskaan. Vedenkestävä Cien ei tee ripsistä kovin dramaattisia, mutta piristää urheilijan ilmettä mukavasti. Lotan naamassa tökötti kesti moitteettomasti läpi mutaisen Vaarojen Maratonin. Ei siis ihan huonosti se. (Ripsari saatu Lidliltä.)

Kysyttävää tai lisättävää? Jätä kommentti. Poimimme kommenteista sisältöä palstallemme eli jos olet onnekas, saat läävämuijavastauksen kinkkiseen kyssäriisi. 

Disclaimer: Ninalla on kauneusalan koulutus ja työkokemusta, eli vinkit eivät ole täysin hasardeja.

Terikset testaa: Ultimate

Frisbeen heittäminen ja maalien tekeminen – helppoa kuin heinänteko? Terikset kävivät kokeilemassa liitokiekkoa Viima Ultimaten treeneissä.

Read More

Noin viikon olut: Koff Crisp

Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Olut on mainiota juomaa. Ehkä jopa juomista parhainta! Ikävää on kuitenkin se, että alkoholipitoisena olutta ei oikein pysty yhdistämään kaikkiin kiinnostaviin aktiviteetteihin (autoilu, useat urheilulajit, raskaanaoleminen). Vaan onko nyt löytynyt poikkeus?

Read More

Meduusan verkossa 27/2017

Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla tarjoamme tekemistä ja lukemista ikäviin keleihin.

Read More

Teräsmeduusojen vinkit edustuspukeutumiseen

Helsingin Sanomissa julkaistiin tänään juttu suomalaisten huonosta työpukeutumisesta. Minna Kiistala ja Jani Niipola peräänkuuluttavat katajaiselta kansaltamme bisnespukeutumiseen panostamista. Ovat kirjoittaneet aiheesta aivan kirjankin! Ja kuulkaa tästä on meilläkin kokemusta: Teräsmeduusojen edustuspukeutuminen on nimittäin tarkasti säänneltyä!

Read More

Noin viikon olut: Mikkeller Chipotle Porter

Oluen ystävinä Teräsmeduusat arvioivat noin viikottain meduusan verkkoon tarttuneen oluen tai useampia.

Syksy on saapunut ja oluthyllyllä alkavat kiinnostaa tukevat portit ja stoutit kesäisten gosejen, sourejen ja lagereiden sijasta. Tällä kertaa koriin löysi tiensä Mikkellerin Chipotle Porter.

Read More

Me too

Miltä tuntuu, kun joutuu seksuaalisesti ahdistelluksi? Teräsmeduusat kertovat.

(Varoitus: kertomukset sisältävät seksuaalista ahdistelua, hyväksikäyttöä ja vainoamista. Ei tarkkaa graafista kuvailua.)

Read More

Meduusan verkossa 26/17

Meduusan verkossa on ajankohtainen katsaus kiinnostaviin juttuihin netissä ja irl.

Tällä viikolla verkkoon on tarttunut kaikenlaista purtavaa, ja kyllä siellä joku kalakin polskii. Lopussa varoituksen sana!

Read More

Page 1 of 10

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén