Category: Teräsmeduusat (Page 1 of 13)

Trendikatsaus: vuosi 2018

Mikä on hip, pop ja cool vuonna 2018? Teräsmeduusat kertovat, mikä trendaa niin liikunnan, ruoan kuin oluen maailmassa – sekä paljastavat, mitä todelliset edelläkävijät tekevät juuri nyt.

Read More

Terisvuosi 2017

Terikset ovat usein muodikkaasti myöhässä, tai vähintäänkin puolella joukkueesta on ns. eteläeurooppalainen aikakäsitys. Vuotta 2018 eletään jo toista päivää, kun meduusatoimistossa havahduttiin siihen, että vuosi 2017 on jo päättynyt. Vaan mitä kuului meduusavuoteen 2017? Tässä jotain kohokohtia.

Read More

25. luukku: Joulun toivelahja – jeesusmeemivalvojaiset

Jouluyö, juhlayö… ja #jeesusmeemivalvojaiset!

Read More

24. luukku: Totuus joulukalenterista

Kurkistus bloggaajien maailmaan, jossa kaikki sujuu kuin tanssi ja huolellisesti ennalta suunnitellen. Tai ei ehkä sittenkään.

Read More

23. luukku: Näin vältät joulukilot

Ahdistavatko joulunpyhät ja herkkuja notkuvat pöydät? Näillä vinkeillä selviät juhlakaudesta lihomatta.

Read More

22. luukku: Makutestissä ananaskonvehti

Ananaskonvehti, tuo joulusuklaiden Timo Hännikäinen. Annoimme tuolle konvehtien hylkiölle mahdollisuuden ja intouduimme pohtimaan joulun syvintä olemusta, ajan kulkua ja muistojen puhtautta.

Read More

21. luukku: Näin epäonnistut lahjahankinnassa – 4 takuuvarmaa tärppiä

Joulu on kuin konvehtirasia: koskaan ei tiedä mitä saa. Tämän päivän luukusta paljastuvat Teristen saamat kamalat lahjat ja niiden opetukset.

Read More

20. luukku: Luxusmuijat ubealla joululounaalla!

Suositut suomalaiset lifestyle-bloggaajat kokoontuivat tunnelmalliselle joululounaalle trendiravintolaan. He nauttivat maistelumenun ja palan painikkeeksi oli joulukuusien kannoista uutettua raakamehua. Katso inspiroivat kuvat!

Read More

19. luukku: Terikset kirjoittavat joulupukille

Rakas joulupukki!

Me täällä Teriksissä olemme olleet kilttejä koko vuoden. Tai no emme ehkä kilttejä, mutta emme myöskään ikäviä mulkeroita! Ilmeisesti tässäkin tilanteessa voi esittää sinulle toivomuslistan?

Read More

Luukku 18: Millainen urheilukello on paras?

Pitäisi ostaa sporttikello joululahjaksi, mutta valikoiman moninaisuus ahdistaa? Ei hätää, tässä vinkit juuri oikeanlaisen urheilukellon löytämiseksi ja lahjan saajan ilahduttamiseksi.

Read More

Page 1 of 13

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén