Category: Pumpui (Page 1 of 17)

Olenko ampunut aseella ja muuta tärkeää tietoa

Koska elämä on nyt ollut vähän, no, hektistä, välipalana paasaamisen lomassa hyvin sattumanvaraisia faktoja ja nippelitietoa!

Read More

Takaisin kouluun

Reilu vuosi sitten sain valmiiksi melkein vuosikymmeneksi roikkumaan jääneen yliopistotutkintoni. Luukutin töiden ohella kahdeksassa kuukaudessa kasaan 55 opintopistettä, ja vaikka tahti olikin järjetön, muistin kuinka kivaa opiskeleminen onkaan. Ja nyt olen taas koulussa, tällä kertaa tosin paljon hitaammalla tahdilla ja ilman valmistumispaineita.

Read More

Pelottava ruutuaika

Tiedänkö kuinka paljon vietän aikaa kännykkääni tuijottaen? Haluanko edes tietää?

Read More

Testissä Suunto 9

Suunnon uusi lippulaivamalli on jykevä sporttikello, jossa on erinomainen akunkesto mutta petrattavaa käyttäjäkokemuksen puolella.*

Read More

En saavu koskaan Kiviniemeen eli Vaarojen maraton 2018

Vuoden viimeinen polkutapahtuma summattuna yhteen virkkeeseen: oli kivaa, kunnes ei ollut enää yhtään kivaa.

Read More

Vinkit unettomuuteen – lukijoiden suosikit

Muutama viikko sitten puhuin Instagram storiesin puolella unettomuudesta ja pohdin mitä voisi tehdä yön pitkinä tunteina, kun ei vain pysty nukkumaan vaikka kuinka yrittäisi. Sain valtavasti viestejä ja kokemukseen perustuvia neuvoja siihen, mitä tehdä kun uni ei tule.

Read More

Lahjattomat harjoittelee eli kohti Vaarojen maratonia

Lauantaina juostaan Kolilla. Olenko valmis? Olenko treenannut? Vastaus saattaa yllättää!

Read More

Kumpi väistää, työ vai elämä?

Muutama päivä sitten Hesarin etusivulla oli Elisan mainos, jossa teleoperaattori kehui olevansa työnantaja, joka ymmärtää että työntekijöillä on muutakin elämää kuin duuni. Yhä useampi yritys houkuttelee työntekijöitä erilaisilla lupauksilla siitä, että perhe-elämä tai muut mielenkiinnon kohteet eivät kärsi työnteosta. Tällaisille avauksille sitten aplodeerataan innolla.

Mutta kun asiaa ajattelee tarkemmin, onhan se aikamoisen absurdia, että aikamme positiivisia poikkeuksia ovat yritykset, jotka sanovat julkisesti että duunareilla on myös oikeus omaan elämäänsä ja lastensa näkemiseen sekä tarpeeksi aikaa hyvinvoinnistaan huolehtimiseen ja nukkumiseen. Eli toisin sanoen olemme kollektiivisesti sitä mieltä, että ei oikeastaan ole moista oikeutta. Että jos työ ja muu elämä ovat törmäyskurssilla, oman elämän joutaakin väistää.

Read More

Välillä pitää olla fiksu

Eli katkelmia päänsisäisestä keskustelusta, kun heräsin lauantaina aamulla ennen puolimaratonin soutamista kipeään oloon.

Read More

Koulun liikuntatestit, top 5

Viime päivät on kohistu siitä, ovatko koulujen liikuntatestit vaarallisia. Tästä innostuneena muistelin omien kouluvuosieni parhaita liikuntatestimuistoja. Tässä viisi suosikkitestiäni.

Read More

Page 1 of 17

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén