Category: Pumpui (Page 1 of 11)

H******n allergia!

Perjantaina se alkoi, elämäni ensimmäinen allergia koskaan. Kuinka epäreilua onkaan, kun kroppa yhtäkkiä kääntyy omistajaansa ja maailmaa vastaan!

Read More

Vastauksia ystäväkirjaan

Mikä on lempiruokani? Milloin itkin viimeksi? Miten suhtaudun onnennumeroihin? Mikä ihme on autojen Teemu Selänne? Se selviää alta.

Read More

500 and counting

500 kertaa on aika paljon. Etenkin hikoilemista ja kärsimistä ja kehittymistä.

Read More

Parasta sisältöä juuri nyt

Maailma on täynnä mahtavia, mielenkiintoisia ja hyvin pureksittuja ajatuksia. Tässä suosikkipoimintojani kirjoista, artikkeleista, podcasteista ja blogeista parin viime viikon mediankulutuksestani:

Read More

Treeniohjelma netistä – uhat ja mahdollisuudet

Netti on pullollaan treeniohjelmia, jotka lupaavat tuloksia ja tehoa ja pinkeämmät pakarat pilkkahintaan. Mutta mistä tietää, mikä ohjelma on paras – ja miten pitäisi treenata?*

Read More

Epäliikunnallisen ihmisen liikunnallinen historia

Päädyin pyhinä mietiskelemään omaa harrastusten historiaani. Ihmiseksi, joka ei osaa mieltää itseään liikunnalliseksi, olen liikkunut aikamoisen paljon.

Read More

Tylsät mutta tehokkaat elämänhallintavinkit

Netti on pullollaan erilaisia niksejä ja kommervenkkejä, joilla ei tosielämässä ole mitään käyttötarkoitusta (kuka oikeasti tekee omia siivousliinoja tai hillottaa asioita?). Silti ne kiinnostavat, sillä aidosti elämää helpottavat konstit ovat melkoisen ilmeisiä ja ihan helvetin tylsiä perusasioita.

Read More

Missi muistelee

Viikonloppuna jostain muistini syövereistä karkasi pinnalle tieto, että minut on kerran kruunattu kauneuskuningattareksi.

Read More

Videovinkkejä viikonloppuun

Vaikka kevätkelit houkuttelevat ulkoilemaan, kaikkihan me tiedämme, että viikonloppuna on parasta pistää verhot kiinni ja vetäytyä vällyjen alle katselemaan viihdettä. Tässä sporttisia videotärppejä loppuviikon ratoksi!

Read More

Testissä BackBeat FIT -sporttikuulokkeet

Plantronicsin BackBeat FIT -sporttikuulokkeet* istuvat mukavasti päähän ja kestävät mukana intensiivisemmässäkin treenissä. Pitkä takasanka aiheuttaa päänvaivaa talvikeleillä pukeutuessa, ja musiikin operoiminen hoituu helpommin puhelimesta kuin pienistä kuulokkeiden napeista.

Read More

Page 1 of 11

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén