Category: Ninan verkkareissa (Page 1 of 4)

Vatsalihasten erkauma, osa 1

Yhteistyössä Satu Ranta / Hyvinvointipalvelut Helter

Kuopio Tanssii ja Soi -festareiden kehonhuoltotunnilla minulle selvisi, että ylävatsani satunnainen kramppailu johtuu vatsalihasten erkaumasta ja siitä, etteivät syvät vatsalihakset pelitä vielä niin kuin niiden pitäisi. Nyt olen saamassa asiaan syvempää selvyyttä ja toimintaohjeita. Kerron tässä postauksessa oman lähtötilanteeni ja toivon, että tästä on muillekin vastaavassa tilanteessa oleville tyypeille apua.

Read More

Oman elämäni barbapapa

Barbapapat pystyvät muuntautumaan melkein mihin vain muotoon. Barbapapoilla on hauskempaa. Be barbapapa.

Hehkulamppu – Bulb

Read More

Zombie verkkareissa

Puhelimessa vain pari uutta kuvaa. Ei joogahaastetta käynnissä. Tanssikamat pinttyneinä pyykkikorissa ja lenkkarit vielä matkalaukussa. Blogissa nolla uutta postausta. Jos en tietäisi että en ole raskaana, epäilisin olevani. Väsyttää.

Read More

Tanssiva kalakukko osa 6

Kuopio Tanssii ja Soi on nyt ohi. On viimeisten päivien raporttipostauksen aika. Tässä vikassa osassa katson kaksi näytöstä, leikin ballerinaa, tutustun korealaiseen tanssiin ja bailaan Olvi-hameessa.Maanantai-iltana kävin synkistelemässä israelilaisen Vertigo Dance Companyn Yama-esityksessä. Taidokas esitys sai aikaiseksi festareiden voimakkaimmat tunnereaktiot.

Read More

Tanssiva kalakukko osa 5

Tässä postauksessa on nähty kaksi esitystä, kurkitaan tanssijoita siviilivermeissä, ihastellaan savolaista väenpaljoutta ja pyllytellään.

Katsoin eilen illalla kaksi esitystä: Gaalan ja VerTeDancen Correctionin. Gaalassa nähdään lyhyitä esityksiä eri tanssijoilta. Omia suosikkejani tänä vuonna olivat yläkuvassa selfiekepille pousaavat barcelonalaiset IronSkulls-breikkaajat ja Dada Masilo ryhmineen.

Read More

Kuopio Tanssii ja Soi urpoille (siis for dummies)

Anteeksi vulgaari otsikointi, mutta kyllä te tiiätte. Ajattelin siis lyhyesti kertoa, miksi ja miten jonkun suhteellisen tanssitiedottoman ja -taidottoman kannattaa lähestyä kuopiolaisia tanssifestivaaleja. Oman elämänsä jormauotiset kyllä tietävät kaikesta kaiken, mitäpä heitä neuvomaan 😉

Puhun nyt kokemuksesta, sillä en ole tanssija enkä tanssikriitikko. Tykkään tanssia, tykkään tanssista, mutta en aktiivisesti harrasta tällä hetkellä.

Read More

Tanssiva kalakukko osa 4

Neljäntenä päivänä hän lepäsi. Eiku. Juhli äitinsä syntymäpäiviä. Viidentenä festaripäivänä eli sunnuntaina tanssiva kalakukkomeduusa on joogannut, tanssinut pyssyt tanassa ja oksu kurkussa, treffannut toisen tanssivan bloggaajan ja ihmetellyt japanilaista teatteriesitystä.

Tässä vaiheessa edessä on vielä kaksi esitystä: Gaala ja VerTeDance. Mutta ensin päivän seikkailuihin!

Read More

Tanssiva kalakukko osa 3

Aurinko paahtaa niskaan. Edessä on savolais-thaimaalainen pad thai. Takana kehonhuoltoa, harmillinen löydös, vika salsatunti, äijätanssia ja 90 minuutin flamencojatkot.

Read More

Tanssiva kalakukko osa 2

Kuopio Tanssii ja Soi -festariviikon toisessa raportissa savolaismeduusanne on hankkinut marketin poistorekistä koltun, ihastellut nuoria tanssilupauksia, hengannut Jorma Uotisen kanssa, jorannut torilla ja salsannut pikkuisen lisää.


Olin eilisen mylläkän ja huonosti nukutun yön jäljiltä niin ryytynyt, että jouduin jo heti kakkospäivänä karsimaan menoista rytmäreiden pelossa.

Read More

Tanssiva kalakukko osa 1

Kuopio Tanssii ja Soi, ensimmäinen päivä. Junailin tänään pääkallopaikalle lasten kanssa, olimme Kuopiossa 12.30. Tuntia myöhemmin olin tanssivermeissä pokkaamassa Musiikkikeskuksen mediakornerista festaripassia ja moikkaamassa tuttuja. Sitten säntäsin NMKY:lle salsan perusteiden tunnille.

Read More

Page 1 of 4

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén