Category: Fitness Führer (Page 1 of 8)

Pakko on paras muusa

…tai ainoa. Pakko, tai pakkomielle.

Read More

The land of honey, the land of pain

Marrasputken puoliväli lähestyy. Vasta ennen lenkkiä numero 13 tuli voimakkaahko ”en halua” -fiilis. Menin silti, tietysti, ja hyvä siitä tuli. Mutta ei niin hyvä kuin edellinen.

Edellinen on putken toistaiseksi paras lenkki, ja se oli täysin odottamaton tapaus.

Read More

Marrasputki tähän asti: valoa kohti

Viikon verran marrasputkea takana. Mikä meininki?

Read More

Testissä frisbeegolf

Tässä postauksessa paljastan, miksi varhaiskeski-ikäiset miehet rakastavat frisbeegolfia, ja millä tavalla kokenutkin treenibloggaaja voi olla täysi peelo.

Read More

Taas mennään: #marrasputki

On taas se aika vuodesta. On ihmisen paras aika. On MARRASPUTKIAIKA.

Read More

Olen löytänyt täydellisen miehen!

Sitä luulee, että ei niitä ole. Että kaikissa on jotain vikaa. Mutta sitten täysin yllättäen sellainen pelmahtaa eteesi, ja olet ihan että missä olet ollut kaiken tämän ajan?!

Read More

Näin asennat puolapuut!!!

Puolapuiden asennus on nopea ja helppo homma. Itselläni aikaa meni vain karvan alle kaksi vuotta, joten tästä ei tosiaan kannata ottaa stressiä!

Read More

Miltä tuntuu kaksi maraa viikon sisään?

Päätin tosiaan aika ex tempore lähteä Vantaan maratonille vain viikon päästä Vaarojen maratonista. Kukaan ei sanonut että älä nyt helvetissä, varmaan kun tiesivät, että siitä ei ole apua.

Read More

Suomen paras maraton?

Niin nostalgisia muistoja kuin minulla Helsinki City Marathonista jo kahdeksankymmentäluvulta onkin, en ole tuntenut houkutusta juosta sitä kuin kerran.

Read More

Hullut juoksee ympyrää eli Vantaan maraton 2017

Vähän huoletti lähteä Vantaan maralle, kun Vaaroista oli vain viikko. Lohduttauduin sillä, että Vaarat menivät kävellen ja siten kevyemmin kuin jos olisin juossut. Eli olin jo ihan palautunut ja sillee…

Read More

Page 1 of 8

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén